Hjelp

Frå «Hjelpmenyen» kan du opna og bla i hjelpesystemet for LibreOffice.

LibreOffice Hjelp

Opnar hovudsida i Hjelp for LibreOffice for programmet som er i bruk. Du kan bla gjennom hjelpesidene. Du kan både søkja etter stikkord og ord i heile teksten.

Ikon Hjelp

Hjelp for LibreOffice

Kva er dette?

Slår på utvida tips under musepeikaren slik at dei vert viste til neste klikk.

Ikon «Kva er dette?»

Kva er dette?

Brukarrettleiingar

Opnar dokumentasjonssida i nettlesaren der brukaren kan lasta ned, lesa eller skaffa seg brukarrettleiingar for LibreOffice.

Dagens tips

Viser eit dialogvindauge med eit brukstips. Dagens tips inneheld ei samling tips som hjelper til med betre utnytting av ressursane i LibreOffice.

Søkjekommandoar

Gjer det mogleg å søkja og køyra alle kommandoar som er tilgjengelege i program-menyane etter namn.

Få hjelp på nettet

Opnar sida for brukarstøtte (på engelsk) i nettlesaren. Bruk denne sida til å spørja om bruk av LibreOffice. For profesjonell støtte med ytingsavtale besøk nettsida for professional LibreOffice support.

Send tilbakemelding

Opnar eit skjema (på engelsk) i nettlesaren der du kan rapportere feil i programmet.

Start på nytt i sikker modus

Sikker modus er ein modus der LibreOffice vert opna med ein ny brukarprofil og fråkopla maskinvareakselerasjon. Dette kan vere til hjelp for å gjenopprette ein installasjon av LibreOffice som ikkje fungerer..

Engasjer deg

Opnar sida «Get Involved» i nettlesaren. Sida viser interesseområde der du kan samarbeida med LibreOffice-fellesskapet.

Doner til LibreOffice

LibreOffice er eit gratis program, tilgjengeleg utan betaling.

Donasjonen din, som er heilt frivillig, støttar det verdsomspennande fellesskapet vårt.

Viss du likar programmet, vurder gjerne ein donasjon.

Lisensinformasjon

Viser dialogvindauget for lisensiering og juridisk informasjon.

LibreOffice-bidragsytarar

Viser dokumentet CREDITS.odt som inneheld namna på dei som har bidradd til kjeldekoden i OpenOffice.org (bidrag som også vart importert i LibreOffice) eller LibreOffice sidan 28.09.2010.

Sjå etter oppdateringar

Slå på ei internettkopling for LibreOffice. Dersom du treng Proxy, prøv LibreOffice Proxy-innstillingane i → Internett. Vel så Sjå etter oppdateringar for å sjå om det finst ein nyare versjon av kontorprogrammet.

Om LibreOffice

Viser generell programinformasjon som versjonnummer og opphavsrettar.