Byta arbeidsmappe

Når du opnar eit dialogvindauge for å opna eller lagra eit dokument, viser LibreOffice først arbeidsmappa. Slik byter du til ei anna mappe:

1. Vel → LibreOffice → Stiar.

2. Klikk på Mine dokument og klikk på knappen Rediger eller dobbeltklikk på Mine dokument.

3. I dialogvindauget Vel sti vel du arbeidsmappa du vil bruka og trykkjer Vel.

Du kan også bruka denne metoden for å endra mappa som LibreOffice viser når du skal setja inn eit bilete. Vel → LibreOffice → Stiar → Bilete og følj steg 3.

Støtt oss!