Relative og absolutte lenkjer

NÄr du sett inn hyperlenkjer, mÄ du ta omsyn til to faktorar: Om lenkjene er sett som relative eller absolutte nÄr dei vert lagra og om fila finst.

Åtvaringsikon

Sidan LibreOffice bruker absolutte stinamn internt, vil tipset som kjem opp nÄr du held musepeikaren over ei hyperlenkje alltid visa den absolutte referansen. Den fullstendige stien og adressa er berre synleg nÄr du viser resultatet av HTML-eksporten ved Ä lasta inn HTML-fila som «Tekst», eller nÄr du opnar ho i eit skriveprogram.

Redigera hyperlenkjer

StĂžtt oss!