ActiveX-kontroll for å visa dokument i Internet Explorer

I Windows kan du visa alle LibreOffice-dokumenta i eit i Microsoft Internet Explorer-vindauge. Bruk installasjonsprogrammet for LibreOffice for å installera ActiveX-kontrollen.

Slik installerer du ActiveX-kontrollen

1. Lukk LibreOffice og snøggstartaren.

2. Klikk på startknappen i Windows og vel Innstillingar.

3. Trykk på Apper i innstillingane.

4. Trykk på LibreOffice og deretter Endra i lista Appar og funksjonar.

5. Vel Endra i installasjonsvegvisaren.

6. Opna oppføringa Valfrie komponentar og finn oppføringa ActiveX-kontroll. Trykk på ikonet for å opna undermenyen og vel å installera funksjonen.

7. Trykk Neste og Installer.

Visa LibreOffice-dokument

1. I Internet Explorer kan du gå til ei nettside som inneheld ei lenkje til eit LibreOffice-dokument, for eksempel eit Writer-dokument.

2. Trykk på lenkja for å visa dokumentet i Internet Explorer-vindauget.

Du kan framleis høgreklikka på lenkja for å lagra fila på harddisken.

Redigera LibreOffice-dokument

LibreOffice-dokumentet som vert vist i Internet Explorer viser eit sett med skriveverna verktøylinjeknappar.

1. Trykk på Rediger fil i verktøylinja til dokument for å opna ein kopi av dokumentet i eit nytt LibreOffice-vindauge.

2. Rediger kopien av dokumentet.