Utheving

Brukar den gjeldande uthevingsfargen på tekstmarkeringar.

For å bruka denne funksjonen …

Klikk på ikonet Tegnfremhævningsfarve på verktøylinjene

Ikon Farge for teiknutheving

Ikonet for uthevingsfarge for teikn

note

For å skifta uthevingsfarge, trykkjer du på pila ved sida av ikonet Uthevingsfarge og vel den fargen du vil ha.

Bruka utheving

På eit tekstutval

1. Merk teksten du vil utheva.

2. Trykk på ikonet Uthevingsfarge for teikn på ei av verktøylinjene

3. For å skriva vidare etter utvalet utan utheving, trykk på + M.

tip

Trykk to gonger på eit ord for å utheva det, tre gonger for å utheva ei setning og fire gonger for å utheva eit avsnitt.

Slik fjernar du ei utheving

1. Merk den utheva teksten.

2. Trykk på pila ved sida av ikonet Uthevingsfarge for teikn og deretter på Ikkje fyll på verktøylinja .