Set avsnittsstil

Tildeler ein stil til gjeldande avsnitt, merkte avsnitt eller eit merkt objekt.

For å tilbakestilla dei merkte objekta til standard avsnittsstil, vel Fjern formatering. Vel Fleire stilar for åopna Stildekket i sidepanelet.

Ved å trykkja på knappen med nedoverpila til høgre for eit stilnamn får du opp ein meny der du kan oppdatera stilen frå det gjeldande utvalet eller å redigera stilen.

note

For eit tomt dokument viser nedtrekksmenyen eit standardutval av stilar som brukarane kanskje vil byrja med. Etter kvart som dokumentet vert redigert det vert brukt stilar, vert stilane i standardlista gradvis byt ut med dei stilane som er i bruk (som svarar til «Brukte stilar» i stildekket i sidepanelet).

Set avsnittsstil

Set avsnittsstil