Opna

Opnar det valde OLE-objektet programmet som objektet var laga i.

For å bruka denne funksjonen …

Vel Rediger → OLE-objekt → Opna.

Denne menykommandoen vert sett inn i undermenyen Rediger → Objekt av programmet som oppretta det lenkte objektet. Avhengig av kva program det er snakk om, vil Opna-kommandoen for OLE-objekt ha ulike namn.

Etter du har gjort endringane dine, kan du lukka kjeldefila for OLE-objektet. OLE-objektet vert så oppdatert i dokumentet der det er limt inn.