Stilar

Bruk feltet «Stilhandsamar» i sidepanelet for Ä leggja stilar til celler eller sider. Du kan bruka, oppdatera eller endra eksisterande stilar eller laga nye.

Vindauget «Stilhandsamar» kan limast inn og vera opna under redigeringa av dokumentet.

For Ă„ bruka denne funksjonen

Vel Vis → Stilar.

Slik legg du til ein cellestil:

1. Merk cella eller celleomrÄdet.

2. Dobbeltklikk pÄ den Þnskte stilen i vindauget «Stilhandsamar».

Cellestilar

Viser ei liste med dei tilgjengelege cellestilane for indirekte formatering av celler.

Ikon cellestilar

Cellestilar

Sidestilar

Viser dei tilgjengelege sidestilane for indirekte sideformatering.

Ikon sidestilar

Sidestilar

Fyllformatmodus

SlÄ pÄ eller av fyllformatmodus. Bruk spannet for Ä bruka stilen du har vald i stilhandsamar-vindauget.

Ikon fyllformatmodus

Fyllformatmodus

Slik legg du til ein ny stil med mÄlingspannet:

1. Vel den Þnskte stilen i vindauget «Stilhandsamar».

2. Klikk pÄ knappen Fyllformatmodus (mÄlingspannet).

3. Klikk pÄ ei celle for Ä formatera ho eller dra med musepeikaren over eit omrÄde for Ä markera det. Gjenta eventuelt operasjonen for andre celler eller omrÄde.

4. Klikk pÄ «Fyllformatmodus» igjen for Ä gÄ ut av denne modusen.

Ny stil frÄ utval

Lagar ein ny stil som er basert pÄ formateringa av eit merkt objekt. Du kan gje stilen eit namn i dialogvindauget Lag stil.

Ikon ny stil frÄ utval

Ny stil frÄ utval

Oppdater stil

Oppdater stilen som er vald i stilhandsamaren med formateringa til det valde objektet.

Ikon oppdater stil

Oppdater stil

Stilliste

Viser ei liste med stilane i den valde stilkategorien.

I lokalmenyen kan du velja kommandoar for Ă„ oppretta ein ny stil eller endra den valde stilen.

Stilgrupper

Vis dei tilgjengelege stilgruppene.

StĂžtt oss!