Tekstomloop rondom objecten

Tekst langs een object laten omlopen

1. Selecteer het object.

2. Kies Opmaak - Frame en OLE-Object - Eigenschappen en klik dan op het tabblad Omloop om de gewenste omloopstijl te kiezen.

De huidige omloopstijl wordt aangegeven door een vinkje.

De eigenschappen voor de omloop specificeren

1. Selecteer het object.

2. Kies Opmaak - Frame en OLE-object - Eigenschappen en klik dan op het tabblad Omloop.

1. Stel de gewenste opties in.

2. Klik op OK.

Zo wijzigt u de omloopcontour van een afbeelding:

U kunt de vorm veranderen die de tekst voor omloop volgt.

1. Selecteer de afbeelding, klik met de rechtermuisknop en kies vervolgens Omloop - Contour bewerken.

1. Gebruik de hulpmiddelen om een nieuwe contour te tekenen, en klik dan op het pictogram Toepassen (groen vinkje).

2. Sluit het venster Contouren-editor.