Opsommingstekens toevoegen

1. Selecteer de alinea('s) waaraan u opsommingstekens wilt toevoegen.

2. Klik, op de werkbalk Opmaak, op het pictogram Lijst met opsommingstekens wisselen Pictogram (Shift-F12).

Notitiepictogram

Selecteer de alinea's met opsommingstekens en klik dan op het pictogram Opsommingstekens aan/uit op de werkbalk Opmaak om de opsommingstekens te verwijderen.

Opsommingstekens opmaken

Kies Opmaak - Nummering en opsommingstekens om de opmaak van een lijst met opsommingstekens te wijzigen.

Klik op het tabblad Opsommingstekens of Afbeelding en selecteer dan een symbool in het gedeelte Selectie.

Om een ander opsommingsteken in te voegen, klikt u op het tabblad Aanpassen, klik dan op de knop Selecteren naast Teken en selecteer dan een speciaal teken.