Opmaakprofielen bijwerken vanuit selecties

1. Choose View - Styles or press F11.

2. Klik op het pictogram van de categorie met opmaakprofielen die u wilt bijwerken.

3. Klik in het document op de plaats waarvan u het bijgewerkte opmaakprofiel wilt kopiëren. Klik bijvoorbeeld in een alinea waarop u enige handmatige opmaak hebt toegepast die u nu wilt kopiëren.

4. In het venster Stijlen en opmaak klikt u op het opmaakprofiel dat u wilt bijwerken.

5. Click the arrow next to the Style actions icon and choose Update Selected Style from the submenu.

note

Alleen de handmatig opgemaakte attributen van de tekst op de cursorpositie in het document zal worden toegevoegd aan het opmaakprofiel dat is geselecteerd in het venster Stijlen en opmaak. Attributen die werden toegepast als een deel van een opmaakprofiel zullen niet worden toegevoegd aan het bijgewerkte opmaakprofiel.