Secties bewerken

U kunt secties beveiligen, verbergen en in normale tekst omzetten in uw document.

1. Kies Opmaak - Secties.

2. In de lijst Sectie kunt u op de door u gewenste sectie klikken om deze te wijzigen. Met het drukken op +A selecteert u alle secties in de lijst en met Shift+klik of +klik selecteert u enkele secties.

3. U kunt het volgende doen:

Alleen-lezen inhoud bewerken

Er wordt een waarschuwingsbericht weergegeven als u beveiligde secties probeert te bewerken.

Ga als volgt te werk om de beveiliging van een sectie te verwijderen:

1. Kies Opmaak - Secties.

2. Selecteer de sectie waarvan u de beveiliging wilt opheffen in het gebied Sectie van het dialoogvenster.

3. Schakel de optie Beveiligen uit in het gebied Schrijfbeveiliging van het dialoogvenster.

4. Als de sectie was beveiligd met een niet-leeg wachtwoord, typt u het wachtwoord in het dialoogvenster dat wordt geopend.

5. Klik op OK .