Selecteren Wat af te drukken

U kunt ervoor kiezen om afzonderlijke pagina's, een reeks pagina's of een selectie uit een document af te drukken.

Een enkele pagina afdrukken

1. Kies Bestand - Afdrukken om het dialoogvenster Afdrukken te openen.

2. Selecteer de optie Pagina's in het gedeelte Bereik en kopieƫn. Het vak toont het huidige paginanummer.

3. Voer het paginanummer in dat u wilt afdrukken.

4. Het voorbeeldvenster aan de linkerkant toont de geselecteerde pagina.

Een reeks pagina's afdrukken

1. Kies Bestand - Afdrukken om het dialoogvenster Afdrukken te openen.

2. Selecteer in de gedeelte Bereik en kopieƫn de optie Pagina's. Het tekstvak toont het huidige paginanummer.

3. Voer de paginanummers in die u wilt afdrukken.

• Gebruik - voor een reeks pagina's. Met 1-4 worden bijvoorbeeld alle pagina's van 1 tot en met 4 afgedrukt.

• Gedeeltelijke bereiken zijn ook toegestaan: -5 drukt alle pagina's af tot pagina 5; 10- drukt af van pagina 10 tot het einde van het document.

• Gebruik , of ; voor een lijst met pagina's. Bijvoorbeeld: 1,3;7 drukt pagina's 1, 3 en 7 af. Spaties zijn optioneel: 1, 3, 7 werkt ook.

• Combinaties zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld: 1, 3, 5-10, 15- drukt pagina's 1, 3, 5 tot en met 10 en 15 tot het einde van het document af.

4. Het voorbeeldvenster aan de linkerkant toont de geselecteerde pagina's.

Een selectie van tekst of afbeeldingen afdrukken

1. Selecteer de inhoud die u wilt afdrukken.

2. KIes Bestand - Afdrukken om het dialoogvenster Afdrukken te openen.

3. Kies de optie Selectie in het gedeelte Bereik en kopieƫn.

4. Het voorbeeldvenster toont het geselecteerde materiaal.