Geordende lijsten combineren

U kunt twee geordende lijsten combineren tot één lijst.

Om twee geordende lijsten te combineren

1. Selecteer alle alinea's in de lijst.

2. Klik tweemaal, op de werkbalk Opmaak, op het pictogram Geordende lijst aan/uit.

Om een geordende lijst te maken van niet-opeenvolgende alinea's

1. Houd de toets ingedrukt en sleep de selectie in de eerste genummerde alinea. U hoeft maar één teken te selecteren.

2. Blijf de toets ingedrukt houden en sleep de selectie in elke genummerde alinea van lijsten die u wilt samenvoegen.

3. Klik tweemaal, op de werkbalk Opmaak, op het pictogram Geordende lijst aan/uit.

tip

Om geselecteerde alinea's aan een bestaande lijst toe te voegen, gebruik Opmaak - Lijsten - Aan lijst toevoegen.