Een index of inhoudsopgave opmaken

In het dialoogvenster Index invoegen kunt u verschillende alinea-opmaakprofielen toepassen, hyperlinks aan items toewijzen, en de lay-out en achtergrondkleur van indices wijzigen.

Zo kunt u een ander alinea-opmaakprofiel op een indexniveau toepassen:

1. Klik met rechts in de index of inhoudsopgave en kies vervolgens Index bewerken.

2. Klik op de tab Opmaakprofielen.

3. Klik op een indexniveau in de lijst Niveaus.

4. Klik in de lijst Alinea-opmaakprofiel op het opmaakprofiel dat u wilt toepassen.

5. Klik op de knop Toewijzen <.

6. Klik op OK.

Zo kunt u hyperlinks toewijzen aan items in een inhoudsopgave:

U kunt een kruisverwijzing als hyperlink toewijzen aan items in een inhoudsopgave.

1. Klik met rechts in de inhoudsopgave en kies vervolgens Index bewerken.

2. Klik op de tab Items.

3. Klik in de lijst Niveau op het indexniveau waarvoor u hyperlinks wilt toewijzen.

4. Klik in het gebied Structuur in het vak voor N# en klik vervolgens op Hyperlink.

5. Klik in het vak achter de E en klik dan op Hyperlink.

6. Herhaal dit voor elk indexniveau dat een hyperlink moet gebruiken, of klik op de knop Alles om de opmaak toe te passen op alle niveaus.