Kop- of voetteksten opmaken

U kunt op de tekst in een kop- of voettekst directe opmaak toepassen. U kunt de afstand van de tekst ook relatief aan het koptekst- of voettekstframe aanpassen, of een rand op de kop- of voettekst toepassen.

1. Kies Opmaak - Pagina-opmaakprofiel en selecteer het tabblad Koptekst of Voettekst.

2. Stel de afstandsopties in die u wilt gebruiken.

3. Klik op Meer als u een rand of schaduw aan de kop- of voettekst wilt toevoegen. Het dialoogvenster Rand/achtergrond wordt geopend.