Koppen schikken in de Navigator

U kunt koppen en onderliggende tekst omhoog en omlaag verplaatsen in een document met behulp van de Navigator. U kunt ook overzichtsniveaus voor koppen verhogen en verlagen. Om deze functie te gebruiken, maakt u de koppen in uw document op met een van de vooraf gedefinieerde "Kop N" (1-10) alinea-opmaakprofielen, of om een aangepaste alinea-opmaakprofielvoor een kop te gebruiken, kiest u Extra - Kopnummering, selecteer een nummer in de lijst Niveaus en selecteer vervolgens het opmaakprofiel in het vak Alinea-opmaakprofiel.

tip

Als u de tekstcursor snel naar een kop in het document wilt verplaatsen, dubbelklikt u op de kop in de Navigator.

Sleep de titelbalk naar de rand van de werkruimte om de Navigator vast te zetten. Om de Navigator los te koppelen, dubbelklikt u op het frame terwijl u de toetsen ingedrukt houdt.

Zo verplaatst u een kop omhoog of omlaag in het document

warning

Zorg ervoor dat koppen op alle overzichtsniveaus worden weergegeven in de Navigator. Standaard worden alle niveaus getoond. Zie onderstaande stappen voor het wijzigen van de getoonde overzichtsniveaus.

1. Klik in de werkbalk Standaard op het pictogram Navigator Pictogram Navigator om de Navigator te openen.

2. Klik in de Navigator op het pictogram Inhoud navigatieweergave Pictogram Inhoud navigatieweergave.

3. U kunt het volgende doen:

1. Sleep een kop naar een nieuwe locatie in de lijst van de Navigator.

2. Klik op een Kop in de Navigator-lijst en klik dan op het pictogram Kop omhoog pictogram Verhogen of Kop omlaag pictogram Verlagen.

note

Houd terwijl u sleept of klikt op de pictogrammen Kop omhoog of Kop omlaag.

Om het overzichtsniveau van een kop te verhogen of te verlagen

1. Selecteer de kop in de lijst van de Navigator.

2. Klik op het pictogram Overzichtsniveau omhoog Overzichtsniveau omhoog of Overzichtsniveau omlaag pictogram Pictogram Overzichtsniveau omlaag.

Gebruik overzichtsniveaus om te wijzigen welke koppen worden weergegeven

Klik op het pictogram Weergeven tot overzichtsniveau Pictogram Weergeven tot overzichtsniveau en selecteer vervolgens een nummer voor het maximale overzichtsniveau. Elke kop met een overzichtsniveau dat kleiner is dan of gelijk is aan dit getal, wordt weergegeven in Navigator.