Geordende lijst

Voegt nummering toe aan of verwijdert uit de geselecteerde alinea's.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Opmaak - Lijsten - Geordende lijst.

In het contextmenu:

Kies Lijsten - Geordende lijst.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Start - Geordende lijst.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Geordende lijst

Geordende lijst

Vanaf het toetsenbord:

F12

Op de Zijbalk:

In het paneel Alinea van het paneel Eigenschappen, Klik op Geordende lijst.

Kies Opmaak - Opsommingstekens en nummering om de nummeringsopmaak te definiëren. Om de werkbalk Opsommingstekens en nummering weer te geven, kiest u Beeld - Werkbalken - Opsommingstekens en nummering.

note

Sommige opties voor opsommingstekens en nummering zijn niet beschikbaar wanneer u in Web-layout werkt.