Nieuw adresblok of Adresblok bewerken

Bepaal waar adresgegevensvelden in een adresblok in standaardbrieven geplaatst moeten worden.

Adres-elementen

Selecteer een adresveld en sleep het veld naar de andere lijst.

>

Voegt het geselecteerde veld in de lijst Adres-elementen aan de andere lijst toe. U kunt hetzelfde veld meermaals toevoegen.

<

Verwijdert het geselecteerde veld uit de andere lijst.

Sleep de adres elementen naar hier

Schik de velden met behulp van slepen en neerzetten, of gebruik de pijltjesknoppen.

Voorbeeld

Toont een voorbeeld van de eerste databaserecord met de huidige lay-out voor het adresblok.

(Pijltjesknoppen)

Selecteer een item in de lijst en klik op een pijltjesknop om het item te verplaatsen.