Verzend het samengevoegde document als e-mail

Verzendt de samenvoegingsuitvoer als e-mailberichten naar alle of enkele ontvangers.

E-mailopties

Tot

Selecteer het databaseveld dat het e-mailadres van de ontvanger bevat.

Kopiëren naar

Opent het dialoogvenster Kopiëren naar waarin u een of meer CC- of BCC-adressen kunt opgeven.

Onderwerp

Voer de onderwerpregel voor de e-mailberichten in.

Verzenden als

Selecteer het e-mailformaat voor de e-mailberichten.

Notitiepictogram

De berichten in de indelingen HTML of onbewerkte tekst worden in het tekstblok van het bericht verzonden, terwijl de indelingen *.odt, *.doc, and *.pdf als bijlagen verzonden worden.

Eigenschappen

Opent het dialoogvenster E-mailbericht waar u het e-mailbericht kunt invoeren voor de samenvoegbestanden die als bijlagen worden verzonden.

Naam van de bijlage

Geeft de naam van de bijlage weer.

Records verzenden

Alle documenten verzenden

Selecteer om e-mails naar alle ontvangers te sturen.

Van

Selecteert een bereik van records dat begint met het recordnummer in het vak Van en eindigt met het recordnummer in het vak tot.

Van

Voer het nummer in van de eerste record dat in de standaardbrief moet worden opgenomen.

Tot

Voer het nummer in van de laatste record dat in de standaardbrief moet worden opgenomen.

Documenten verzenden

Klik om e-mails te verzenden.