Eigenschappen

Hiermee kunnen verschillende eigenschappen worden ingesteld op het inhoudsbesturingselement dat zich onder de huidige muisaanwijzer bevindt.

Algemene eigenschappen

Inhoud is plaatsaanduidertekst

De huidige inhoud wordt beschouwd als plaatsaanduidingstekst en wordt vooraf geselecteerd wanneer u in het inhoudsbeheer klikt, om te helpen bij het vervangen van de plaatsaanduiding door daadwerkelijke inhoud.

Titel

Voeg een titel in voor het besturingselement. De titel wordt weergegeven boven het besturingselement wanneer de cursor zich in het besturingselement bevindt. Klik op de titel om het dialoogvenster Eigenschappen besturingselement te openen.

Tag

Tags dienen een soortgelijk doel. Een tag is een machineleesbare sleutel of identifier die uniek is binnen het document. Zodra het formulier is ingevuld, kan een extern programma de informatie uit het document halen door te zoeken naar de inhoud van de tags.

Eigenschappen keuzevakje

Teken voor ingeschakeld

Teken dat wordt gebruikt wanneer het keuzevakje is aangevinkt. Klik op de knop Selecteren om het dialoogvenster Speciale tekens te openen.

Teken voor uitgeschakeld

Teken dat wordt gebruikt wanneer het selectievakje is uitgeschakeld. Klik op de knop Selecteren om het dialoogvenster Speciale tekens te openen.

Itemeigenschappen Keuzelijst met invoervak en Keuzelijst

Weergavenaam

Een mensvriendelijke naam die het lijstitem beschrijft.

Waarde

Een computervriendelijke naam die het lijstitem beschrijft.

Toevoegen, aanpassen en verwijderen

Respectievelijk items in de lijst toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Omhoog en omlaag verplaatsen

Verplaatst items respectievelijk omhoog en omlaag in de lijst, om de lijstweergave opnieuw te ordenen.

Datumnotatie

Selecteer de datumnotatie die moet worden weergegeven in het inhoudsbesturingselement datum.

Help ons, alstublieft!