Opmaakprofielen laden

Importeert opmaakprofielen uit een ander document of sjabloon in het huidige document.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaakprofielen - Opmaakprofielen laden

Klik in het venster Opmaakprofielen op het pictogram Acties voor opmaakprofielen rechtsboven. Kies Opmaakprofielen laden in het submenu.

Verschillende manieren om het venster Opmaakprofielen te openen:

• Druk op

• Kies Beeld - Opmaakprofielen

• Kies Opmaakprofielen - Opmaakprofielen beheren

Categorieën

Toont de beschikbare sjablooncategorieën. Klik op een categorie om de inhoud te bekijken in de Sjablonen.

Sjablonen

Toont de beschikbare sjablonen voor de geselecteerde categorie.

Alinea en Teken

Laadt de alinea- en tekenopmaakprofielen uit het geselecteerde document in het huidige document.

Frame

Laadt de frameopmaakprofielen uit het geselecteerde document in het huidige document.

Pagina

Laadt de pagina-opmaakprofielen uit het geselecteerde document in het huidige document.

Lijst

Laadt de lijstopmaakprofielen uit het geselecteerde document in het huidige document.

Overschrijven

Vervangt opmaakprofielen in het huidige document die dezelfde naam hebben als de opmaakprofielen die u laadt. Er wordt geen waarschuwingsbericht gegeven.

note

Alleen toegepaste opmaakprofielen en gewijzigde opmaakprofielen worden geladen vanuit een document of sjabloon. De opmaakprofielen die in de Zijbalk worden weergegeven, kunnen niet als richtlijn worden gebruikt.

Uit bestand

Zoek het bestand dat de opmaakprofielen bevat die u wilt laden, en klik dan op Openen.

tip

Om opmaakprofielen uit een document als sjabloon op te slaan, gebruikt u Uit bestand om de opmaakprofielen in een leeg document te laden, en kiest u vervolgens Bestand - Sjablonen - Opslaan als sjabloon.