AutoOpmaak voor tabellen

Past automatisch opmaak op de huidige tabel toe, inclusief lettertypen, schaduw en randen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Tabel - AutoOpmaak (met cursor in een tabel).

Tabellen automatisch opmaken

1. Klik in een tabelcel of selecteer de cellen die u wilt opmaken.

2. Kies Tabel - AutoOpmaak en klik dan op de opmaak die u wilt toepassen.

3. Klik op OK.

Opmaak

Toont de beschikbare opmaakprofielen voor tabellen. Klik op het opmaakprofiel dat u wilt toepassen en klik dan op OK.

Invoegen

Voegt een nieuwe tabel-opmaakprofiel toe aan de lijst.

1. Maak een tabel op in uw document.

2. Selecteer de tabel en open het dialoogvenster Tabel - AutoOpmaak.

3. Klik op Toevoegen.

4. Voer in het dialoogvenster AutoOpmaak een naam in en klik op OK.

Verwijderen

Deletes the selected table style. You cannot delete "Default Table Style".

Naam wijzigen

Changes the name of the selected table style. You cannot rename "Default Table Style".

Opmaak

Select the formatting attributes to include in the selected table style.

Getalnotatie

Voegt nummering-stijlen in, in het geselecteerde tabelopmaakprofiel.

Lettertype

Voegt lettertype opmaak toe aan het geselecteerde tabel-opmaakprofiel.

Uitlijning

Voegt uitlijningsinstellingen toe aan het geselecteerde tabel-opmaakprofiel.

Borders

Voegt omrandingstypes toe aan het geselecteerde tabel-opmaakprofiel.

Patroon

Voegt achtergrondstijlen toe aan het geselecteerde tabel-opmaakprofiel.