AutoCorrectie

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - Opties voor AutoCorrectie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - AutoCorrectie.

Tijdens invoer

Maakt het document automatisch op terwijl u typt. Om de opmaakopties in te stellen, kiest u Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie en klikt u vervolgens op het tabblad Opties.

Toepassen

Maakt automatisch een document of een selectie op volgens de opties die zijn ingesteld in het tabblad AutoCorrectie - Opties.

Om opties te selecteren, kiest u Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie, klikt u op het tabblad Opties en selecteert u vervolgens de opties in de kolom [T] die moeten worden toegepast wanneer de opdracht Toepassen wordt gekozen.

Wijzigingen toepassen en bewerken

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - Opties voor AutoCorrectie. In een dialoogvenster wordt u gevraagd de wijzigingen te accepteren of te verwerpen.

Opties voor AutoCorrectie

Opent het dialoogvenster AutoCorrectie.

Om het dialoogvenster AutoOpmaak voor tabellen te openen, klik in een tabelcel en kies Tabel - AutoOpmaak opmaakprofielen.