AutoCorrectie

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - AutoCorrect - AutoCorrectie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - AutoCorrectie.

Tijdens invoer

Maakt het document automatisch op terwijl u typt. Om de opmaakopties in te stellen, kiest u Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie en klikt u vervolgens op het tabblad Opties.

Toepassen

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie.

Wijzigingen toepassen en bewerken

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie. In een dialoogvenster wordt u gevraagd de wijzigingen te accepteren of te verwerpen.

Opties voor AutoCorrectie

Opent het dialoogvenster AutoCorrectie.

Als u het dialoogvenster AutoOpmaak voor tabellen wilt openen, klikt u in een tabelcel en kies u vervolgens Tabel - AutoOpmaak.