Beveiliging opheffen

Verwijdert de celbeveiliging voor alle cellen in de huidige tabel.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Cel - Beveiliging opheffen in het contextmenu van een cel.

Open het contextmenu voor tabellen in de Navigator.

Selecteer de tabellen en druk dan op +Shift+T om de beveiliging voor verschillende tabellen in één keer te verwijderen. Klik ergens in het document en druk dan op +Shift+T om de beveiliging voor alle tabellen in het document te verwijderen.

Tippictogram

U kunt de celbeveiliging van een tabel ook opheffen in de Navigator.