Opmaakprofielen toewijzen

Maakt indexitems van specifieke alinea-opmaakprofielen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Inhoudsopgave en index - Inhoudsopgave, index of woordenlijst - Type markeer het vakje "Extra opmaakprofielen" en klik op Opmaakprofielen toewijzen

Opmaakprofielen

De lijst bevat de alinea-opmaakprofielen die u aan indexniveaus kunt toewijzen.

Als u een indexitem van een alinea-opmaakprofiel wilt maken, klikt u op een alinea-opmaakprofiel in de lijst Opmaakprofielen en dan op de knop >> om het opmaakprofiel naar het gewenste indexniveau te verplaatsen.

<<

Verplaatst het geselecteerde alinea-opmaakprofiel één niveau hoger in de indexhiërarchie.

>>

Verplaatst het geselecteerde alinea-opmaakprofiel één niveau lager in de indexhiërarchie.