Opmaakprofielen

Wijs alinea-opmaakprofielen toe om titels en indexitems in de inhoudsopgave, indexen en woordenlijsten te indexeren. Voor alfabetische indexen kunnen alinea-opmaakprofielen worden toegewezen aan scheidingstekens. U kunt ook alinea-opmaakprofielen bewerken vanuit dit dialoogvenster.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Inhoudsopgave en index - Inhoudsopgave, index en woordenlijst - Opmaakprofielen (tabblad)

Toewijzing

Niveaus

Selecteer het indexniveau om een alinea-opmaakprofiel toe te wijzen.

Alinea-opmaakprofielen

Selecteer het alinea-opmaakprofiel dat u wilt toepassen op het geselecteerde indexniveau.

Toewijzen

Klik op het pictogram Toewijzen om het geselecteerde alinea-opmaakprofiel toe te wijzen aan het geselecteerde indexniveau.

Pictogram Toewijzen

Toewijzen

Standaard

Verwijdert het toegewezen alinea-opmaakprofiel voor het geselecteerde indexniveau. "Standaard" wordt gebruikt als er geen alinea-opmaakprofiel is toegewezen.

Bewerken

Opent een dialoogvenster voor het bewerken van het geselecteerde alinea-opmaakprofiel.