Invoerveld

Voegt een tekstveld in dat u kunt openen en bewerken door er op te klikken in het document. U kunt invoervelden gebruiken voor tekst of om een nieuwe waarde aan een variabele toe te wijzen.

Klik op het veld en bewerk dan de tekst in het onderste vak van het dialoogvenster om de inhoud van een Invoerveld in een document te wijzigen.

Verwijzing

In dit vak wordt de naam weergegeven die u hebt ingevoerd in het vak Verwijzing op het tabblad Functies of Variabelen van het dialoogvenster Velden. Het vak eronder toont de inhoud van het veld.

Volgende

Springt naar het volgende invoerveld in het document. Deze knop is alleen beschikbaar als u de cursor vlak voor een invoerveld plaatst en dan op Shift+Ctrl+F9 drukt.