Formaat

Specificeert de lay-out en afmetingen van de envelop.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Envelop - Opmaak tabblad

Geadresseerde

Stelt de positie en de tekstopmaakopties van het veld Geadresseerde in.

Positie

Stelt op de envelop de positie van het adres van de ontvanger in.

vanaf links

Bepaal hoeveel ruimte er moet zijn tussen de linkerrand van de envelop en het veld Geadresseerde.

vanaf boven

Bepaal hoeveel ruimte er moet zijn tussen de bovenkant van de envelop en het veld Geadresseerde.

Bewerken

Klik en kies het tekstopmaakprofiel voor het veld Geadresseerde dat u wilt bewerken.

Teken

Opent een dialoogvenster waarin u de tekenopmaak kunt bewerken die in het veld Geadresseerde gebruikt wordt.

Alinea

Opent een dialoogvenster waarin u de alinea-opmaak kunt bewerken die in het veld Geadresseerde gebruikt wordt.

Afzender

Stelt de positie en de tekstopmaakopties van het afzenderveld in.

Positie

Stelt op de envelop de positie van het adres van de afzender in.

vanaf links

Bepaal hoeveel ruimte er moet zijn tussen de linkerrand van de envelop en het afzenderveld.

vanaf boven

Bepaal hoeveel ruimte er moet zijn tussen de bovenkant van de envelop en het afzenderveld.

Bewerken

Klik en kies het tekstopmaakprofiel voor het afzenderveld dat u wilt bewerken.

Teken

Opent een dialoogvenster waarin u de tekenopmaak kunt bewerken die in het afzenderveld gebruikt wordt.

Alinea

Opent een dialoogvenster waarin u de alinea-opmaak kunt bewerken die in het afzenderveld gebruikt wordt.

Grootte

Selecteer de envelopgrootte die u wilt gebruiken, of maak een aangepaste grootte.

Opmaak

Selecteer de gewenste envelopgrootte, of selecteer de optie "Gebruikergedefinieerd", en voer dan de breedte en hoogte voor de aangepaste grootte in.

Breedte

Voer de breedte van de envelop in.

Hoogte

Voer de hoogte van de envelop in.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.