Bladwijzer invoegen

Voegt een bladwijzer in op de cursorpositie. U kunt dan de Navigator gebruiken om op een later tijdstip snel naar de gemarkeerde locatie te springen. In een HTML-document worden bladwijzers omgezet in ankers waar u naartoe kunt springen vanaf een hyperlink.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Invoegen - Bladwijzer

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Invoegen - Bladwijzer

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Bijschrift invoegen

Bijschrift invoegen

Om naar een specifieke bladwijzer te springen, drukt u op F5 om de Navigator te openen, klik op het plusteken (+) naast het item Bladwijzers en dubbelklik vervolgens op de bladwijzer.

Naam

Typ de naam van de bladwijzer die u wilt maken. Klik dan op Invoegen.

U kunt de volgende tekens niet in een bladwijzernaam gebruiken: / \ @ : * ? " ; , . #

Bladwijzers

Geeft een lijst met alle bladwijzers in het huidig document.

Hernoemen

Om een bladwijzer een nieuwe naam te geven, selecteert u de bladwijzer, drukt u op Naam wijzigen en typt u de nieuwe naam in het dialoogvenster.

Verwijderen

Om een bladwijzer te verwijderen, selecteert u de bladwijzer en klikt u op de knop Verwijderen. Er volgt geen bevestigingsvenster.

note

Als bladwijzers beveiligd zijn, kunnen ze niet worden verwijderd of hernoemd.

Ga naar

Om de cursor in het document naar een bladwijzer te verplaatsen, selecteert u de bladwijzer en drukt u op Ga naar.

Sluiten

Sluit het dialoogvenster.