Opmaaktekens

Toont niet-afdrukbare tekens in uw tekst, zoals alineamarkeringen, regeleinden, tabstops en spaties.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Beeld - Niet-afdrukbare tekens

+F10

Op de werkbalk Standaard klikt u op

Pictogram Merktekens opmaken

Opmaaktekens

Wanneer u een alineamarkering verwijdert, krijgt de alinea die wordt samengevoegd, de opmaak van de alinea waar de cursor in staat.

Om te specificeren welke opmaakmarkeringen worden weergegeven, kiest u - LibreOffice Writer - Opmaakhulp en selecteer vervolgens de gewenste opties in het gebied Weergave-opmaak.