Opmaaktekens

Toont niet-afdrukbare tekens in uw tekst, zoals alineamarkeringen, regeleinden, tabstops en spaties.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Beeld - Niet-afdrukbare tekens

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Start - Niet-afdrukbare tekens.

Kies Beeld - Opmaakmarkeringen.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Niet-afdrukbare tekens

Opmaaktekens

Vanaf het toetsenbord:

+F10

Wanneer u een alineamarkering verwijdert, krijgt de alinea die wordt samengevoegd, de opmaak van de alinea waar de cursor in staat.

Om te specificeren welke opmaakmarkeringen worden weergegeven, kiest u - LibreOffice Writer - Opmaakhulp en selecteer vervolgens de gewenste opties in het gebied Weergave-opmaak.