Extra

Gebruik dit menu om een symbolencatalogus te openen en te bewerken of om een externe formule als een bestand of via het plakbord te importeren. De programma-interface kan aan uw wensen aangepast worden. U kunt ook de programma-opties veranderen.

Symbolen

Opent het dialoogvenster Symbolen, waarin u een symbool kunt selecteren om in te voegen in een formule.

Formule importeren

Deze opdracht opent een dialoogvenster om een formule te importeren.

Importeer MathML van het plakbord

Deze opdracht transformeert MathML-inhoud van het klembord naar StarMath en voegt het op de huidige positie van de cursor in.

Aanpassen

Past menu's, contextmenu's, sneltoetsen, werkbalken en macrotoewijzingen van LibreOffice aan gebeurtenissen aan.

Opties

Deze opdracht opent een dialoogvenster voor een aangepaste programmaconfiguratie.