Beeld

Stelt de weergaveschaal in en definieert welke elementen u zichtbaar wilt maken. De meeste opdrachten die u in het Opdrachten-venster kunt invoeren, zijn ook toegankelijk met een muisklik als u het Elementenvenster al hebt geopend met Beeld - Elementen .

In- en uitzoomen

Opent het dialoogvenster Zoomen en indeling bekijken waarin u de zoomfactor kunt instellen om het huidige document weer te geven.

Inzoomen

Vergroot de weergaveschaal van de formule met 25%. De huidige zoomfactor wordt weergegeven op de Statusbalk. Een selectie van beschikbare zoomopties is toegankelijk via het >contextmenu. Het contextmenu in het werkgebied bevat ook zoomopdrachten.

Uitzoomen

Verkleint de weergaveschaal van de formule met 25%. De huidige zoomfactor wordt weergegeven op de Statusbalk. Een selectie van beschikbare zoomopties is toegankelijk via het >contextmenu. Het contextmenu in het werkgebied bevat ook zoomopdrachten.

Alles weergeven

Geeft de volledige formule weer in de maximaal mogelijke grootte, zodat alle elementen worden opgenomen. De formule wordt verkleind of vergroot zodat alle formule-elementen in het werkgebied kunnen worden weergegeven. De huidige zoomfactor wordt weergegeven op de Statusbalk. Een selectie van beschikbare zoomopties is toegankelijk via het contextmenu. Het contextmenu in het werkgebied bevat ook zoomopdrachten. De zoomopdrachten en pictogrammen zijn alleen beschikbaar in Math-documenten, niet voor ingesloten Math-objecten.

Bijwerken

Deze opdracht vernieuwt de formule in het documentvenster.

Wijzigingen in het venster Opdrachten worden automatisch ververst als Weergave automatisch vernieuwen wordt geactiveerd.

Weergave Automatisch vernieuwen

Kies deze opdracht om een gewijzigde formule automatisch te vernieuwen. Als u deze optie niet selecteert, zal de formule alleen bijgewerkt worden wanneer u Beeld - Vernieuwen kiest of op F9 drukt.

Elementen

Dit is een lijst met operatoren, functies, symbolen en opmaakmogelijkheden, die in de formule ingevoegd kunnen worden.

Statusbalk

Toont of verbergt de Statusbalk aan de onderkant van het venster.

Volledig scherm

Toont of verbergt de menu's en werkbalken in Writer of Calc. Klik op de knop Volledig scherm aan/uit of druk op Esc om de modus voor volledig scherm af te sluiten.