Welkom bij de Help van LibreOffice Math

Externe video

Accepteer a.u.b deze video. Door het accepteren krijgt u toegang tot inhoud op YouTube, een dienst aangeboden door een externe derde partij.

YouTube privacybeleid

LibreOffice Math gebruiken

Gebruiksaanwijzingen voor LibreOffice Math

Functies van LibreOffice Math

Verwijzingstabellen voor formules

Elementen

Voorbeelden voor LibreOffice Math

Hieronder volgt een lijst met voorbeelden van formules in LibreOffice Math.

Voorbeelden chemische formules

Menu's, werkbalken en toetsen van LibreOffice Math

Menu's

Werkbalken

Sneltoetsen voor formules

Kijk op www.dmaths.org voor een verzameling aanvullende LibreOffice Math pictogrammen en macro's.

Help over de Help-functies

De Help verwijst naar de standaardinstellingen van het programma op een systeem dat naar standaarden is ingesteld. Beschrijvingen van kleuren, muisacties of andere te configureren items kunnen afwijken voor uw programma en systeem.