Voorbeelden voor LibreOffice Math

Hieronder volgt een lijst met voorbeelden van formules in LibreOffice Math.

Tekens met indices

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u tekens met indices kunt maken in LibreOffice Math. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en het in uw eigen formule gebruiken.

Tekens met indices

Hier is een ander voorbeeld voor het maken van tekens met indices in LibreOffice Math. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en het in uw eigen formule gebruiken.

Tekens met indices

Een derde voorbeeld van hoe u LibreOffice Math kunt gebruiken om tekens met indexen te maken. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en in uw eigen formule gebruiken.

Matrix

In dit voorbeeld ziet u hoe u een matrix kunt maken in LibreOffice Math. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en het in uw eigen formule gebruiken.

Matrix met verschillende tekengrootten

In dit voorbeeld ziet u hoe u een matrix met verschillende lettergrootten kunt maken in LibreOffice Math. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en het in uw eigen formule gebruiken.

Matrix in vet lettertype

In dit voorbeeld ziet u hoe u een matrix in vet lettertype kunt maken in LibreOffice Math. U kunt dit voorbeeld naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord en het in uw eigen formule gebruiken.

Functies

In dit voorbeeld ziet u hoe u functies kunt maken met LibreOffice Math. Als u dit voorbeeld in uw eigen formule wilt gebruiken, kunt u dit naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord.

Vierkantswortel

In dit voorbeeld ziet u hoe u een vierkantswortel kunt maken met LibreOffice Math. Als u dit voorbeeld in uw eigen formule wilt gebruiken, kunt u dit naar het venster Opdrachten kopiëren met behulp van het klembord.

Integraal- en sombereiken, tekengrootte

In dit voorbeeld ziet u hoe u verschillende lettertypen en lettergrootten kunt gebruiken in LibreOffice Math.

Attributen

In deze sectie ziet u hoe u verschillende attributen kunt gebruiken in een formule in LibreOffice Math.

Help ons, alstublieft!