Zo roept u deze functie op...

Kies Bewerken - Volgende markering

F4-toets

Kies Bewerken - Vorige markering

Shift+F4

Kies Bewerken - Volgende fout

F3-toets

Kies Bewerken - Vorige fout

Shift+F3

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Zoom 100%

Zoom 100%

Kies Beeld - Inzoomen

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Inzoomen

Inzoomen

Kies Beeld - Uitzoomen

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Uitzoomen

Uitzoomen

Kies Beeld - Alles weergeven

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Alles weergeven

Alles weergeven

Kies Beeld - Bijwerken

F9-toets

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Bijwerken

Bijwerken

Kies Beeld - Weergave autom. vernieuwen

Kies Beeld - Elementen

Open het contextmenu in het venster Opdrachten - kies Unaire/Binaire operatoren

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Unaire/Binaire Operatoren in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Relaties

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Relaties in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Operatoren

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Operatoren in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Functies

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Functies in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Haken

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Haakjes in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Attributen

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Attributen in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Opmaak

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Opmaak in de keuzelijst.

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Verzamelingsbewerkingen

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Verzamelbewerkingen in de keuzelijst.

Kies Opmaak - Lettertypen

Kies Opmaak - Lettertypen - Wijzigen

Kies Opmaak - Tekengrootte

Kies Opmaak - Afstand

Kies Opmaak - Uitlijning

Kies Opmaak - Tekstmodus

Kies Extra - Catalogus

Op de werkbalk Werktuigen klikt u op

Pictogram Symbolen

Symbolen

Kies Extra - Catalogus - Bewerken

Kies Extra - Formule importeren

Kies Extra - Formule importeren

Kies Extra - Aanpassen

Open het contextmenu in het venster Opdrachten en kies Overige

Kies Beeld - Elementen; selecteer dan in het paneel Elementen Overige in de keuzelijst.

Pictogram Formulecursor

Formulecursor