Werkbalk Afbeelding

Gebruik de werkbalk Afbeelding om de kleur, het contrast en de helderheid voor geselecteerde grafische object(en) in te stellen.

Afbeeldingsfilter

Dit pictogram op de werkbalk Afbeelding opent de werkbalk Afbeeldingsfilter, waar u verschillende filters op de geselecteerde afbeelding kunt gebruiken.

Pictogram Filter

Filteren

Afbeeldingenmodus

Toont weergave-attributen voor het geselecteerde afbeeldingsobject. Het ingesloten of gekoppelde afbeeldingsobject in het huidige bestand wordt niet gewijzigd, alleen de weergave van het object verandert.

Celopmaakprofielen

Afbeeldingenmodus

Kleur

Opent de werkbalk Kleur zodat u enkele eigenschappen van het geselecteerde object kunt bewerken.

Transparantie

In het waardevak Transparantie kunt u de transparantie in het grafische object verhogen of verlagen. Waarden van 0% (ondoorzichtig) naar +100% (transparant) zijn mogelijk.

Pictogram

Transparantie

Bijsnijden

Maakt het mogelijk om de weergave van een ingevoegde afbeelding bij te snijden. Alleen de weergave wordt bijgesneden, de ingevoegde afbeelding wordt niet gewijzigd. Een afbeelding moet zijn geselecteerd om te kunnen bijsnijden.

In Impress en Draw wordt geen dialoogvenster weergegeven als u op het pictogram klikt, maar zult u acht handvatten zien om bij te snijden. Open het contextmenu van een geselecteerde afbeelding en kies Afbeelding bijsnijden, als u het dialoogvenster wilt gebruiken om bij te snijden.

Sleep aan één van de acht handvatten om bij te snijden om de afbeelding bij te snijden.

Pictogram

Bijsnijden

Help ons, alstublieft!