Presentatie

Bevat opdrachten en opties voor het uitvoeren van een presentatie.

Presentatie

Start uw diashow.

Instellingen presentatie

Definieert de instellingen voor uw diavoorstelling, zoals hoe u deze moet weergeven, vanaf welke dia u moet beginnen, de manier waarop u door de dia's gaat en of u de presentatieconsole wilt gebruiken of deze op afstand wilt bedienen.

Schermpresentatie met tijdopname

Start een presentatie met een tijdklok in de linker benedenhoek.

Interactie

Hier kunt u definiëren hoe het geselecteerde object zich gedraagt als u er tijdens de presentatie op klikt.

Aangepaste animatie

Wijst effecten toe aan geselecteerde objecten.

Diawissel

Definieert het speciale effect dat afgespeeld wordt wanneer u tijdens een diashow een dia weergeeft.

Dia weergeven/verbergen

Verbergt de geselecteerde dia zodat deze tijdens de presentatie niet weergegeven wordt.

Aangepaste presentatie

Definieert een aangepaste diavoorstelling met behulp van dia's binnen de huidige presentatie. U kunt vervolgens dia's kiezen om aan de behoeften van uw publiek te voldoen. U kunt zoveel aangepaste diavoorstellingen maken als u wilt.