Bitmapafbeeldingen converteren naar vectorafbeeldingen

U kunt het formaat van vectorafbeeldingen aanpassen zonder de kwaliteit van de afbeeldingen aan te tasten. In LibreOffice Draw en Impress kunt u een bitmapafbeelding naar een vectorafbeelding converteren.

1. Selecteer de bitmapafbeelding die u wilt converteren.

2. Doe Ă©Ă©n van de volgende:

Kies in LibreOffice Draw Vorm - Converteren - Naar veelhoek.

Klik in LibreOffice Impress met de rechtermuisknop op het object en kies Converteren - Naar veelhoek.

3. Stel de conversieopties voor de afbeelding in en klik op OK. Zie Converteren naar veelhoek voor een beschrijving van de conversieopties.