Een stroomdiagram maken

Zo maakt u een stroomdiagram:

1. Selecteer een pictogram op de werkbalk Stroomdiagram op de werkbalk Tekening.

2. Sleep een vorm in uw dia.

3. Herhaal de laatste stappen om meer vormen toe te voegen.

4. Open de werkbalk Verbindingen op de werkbalk Tekening en selecteer een verbindingslijn.

5. Plaats de aanwijzer op de rand van een vorm, zodat de verbindingspunten zichtbaar worden.

6. Klik op een verbindingspunt, sleep naar een verbindingspunt op een andere vorm en laat de muisknop los.

7. Herhaal de laatste stappen om meer verbindingen toe te voegen.

U hebt nu het basisontwerp van uw stroomdiagram.

Zo voegt u tekst aan de vormen in een stroomdiagram toe

Doe één van de volgende:

Zo voegt u een kleuropvulling aan een vorm toe:

1. Selecteer de vorm en kies Opmaak - Gebied.

2. Selecteer Kleuren en klik op een kleur in de lijst.

Zo voegt u hotspots toe waardoor andere dia’s worden opgeroepen:

Wijs interacties toe aan objecten op de dia.

1. Selecteer het object en kies Presentatie - Interactie.

2. Selecteer een interactie in het dialoogvenster. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat de volgende dia moet worden weergegeven wanneer de gebruiker op het object klikt.