HTML-pagina's in presentaties importeren

U kunt elk tekstbestand, met inbegrip van HTML-bestanden, in een dia importeren.

Zo voegt u tekst uit een bestand in een dia in:

1. Kies op de plaats waar u de tekst wilt invoegen.

2. Selecteer 'Tekst' of 'HTML-document' bij Bestandstype.

3. Zoek het bestand met de tekst die u wilt toevoegen en klik op Invoegen.

Als het bestand meer tekst bevat dan in één dia kan worden ingevoegd, kunt u de tekst over meerdere dia's verdelen.

1. Dubbelklik in de ingevoegde tekst om de bewerkingsmodus te activeren.

2. Selecteer alle tekst die onder het zichtbare diagebied ligt en druk op +X.

3. Kies en druk op +V.

4. Herhaal deze stappen 1 tot 3 totdat alle tekst op de dia's is geplaatst.