Wijziging van de achtergrondkleur van de

Om een kleur, kleurovergang of arcering als achtergrond te gebruiken van de .

1. Kies en klik dan op de tab Achtergrond.

2. Voer een van de volgende stappen uit in het gebied Vulling:

Selecteer Kleuren klik dan op een kleur in de lijst.

Selecteer Kleurovergang en klik dan op de kleurovergang in de lijst.

Selecteer Arcering en klik dan op de arcering in de lijst.

3. Klik OK.

Om een afbeelding te gebruiken als achtergrond van de

U kunt een volledige afbeelding als een achtergrond weergeven, of u kunt de afbeelding als tegels naast elkaar plaatsen om een achtergrondpatroon te creëren.

1. Kies , en klik dan op de tab Achtergrond.

2. Selecteer Afbeelding in het gedeelte Vullen en klik op een afbeelding in de lijst.

note

Als u een aangepaste afbeelding wilt gebruiken voor de achtergrond van de , klikt u op de knop Importeren. Zoek de afbeelding en klik op Openen. Als u terugkeert naar het tabblad Achtergrond, staat de geïmporteerde afbeelding in de lijst Afbeelding.

3. Doe één van de volgende:

Wilt u de volledige afbeelding als achtergrond weergeven, dan schakelt u het selectievakje Naast elkaar in het gebied Positie uit en schakelt u Automatische hoogte/breedte in.

Als u een achtergrondpatroon met de afbeelding wilt maken, selecteert u Naast elkaar en stelt u de opties voor Grootte, Positie en Verschuiving in.

4. Klik OK.

Deze wijziging is alleen geldig voor de huidige presentatie of tekendocument.

Om een nieuw als een sjabloon op te slaan

1. .

2. Kies Beeld - Normaal om de modelweergave te sluiten.

3. Kies Bestand - Sjablonen - Opslaan als sjabloon om het document als sjabloon op te slaan.

4. Voer een naam in voor de sjabloon. Wijzig de categorie in "Mijn sjablonen" niet. Klik op OK.

U kunt nu het venster Sjablonen gebruiken om een nieuwe presentatie of tekening te openen, die gebaseerd is op uw nieuwe sjabloon.