Rechthoeken

Met 'Werkbalken aanpassen' kunt u de werkbalk Rechthoeken toevoegen.

Afgeronde hoeken maken

Rechthoek

Tekent een gevulde rechthoek waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van de rechthoek wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een vierkant te tekenen.

Pictogram Rechthoek

Rechthoek

Vierkant

Tekent een gevuld vierkant waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van het vierkant wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een rechthoek te tekenen.

Pictogram Vierkant

Vierkant

Afgeronde rechthoek

Tekent een afgeronde rechthoek met een vulling waar u sleept in het huidige document. Klik op de plaats waar u een hoek van de afgeronde rechthoek wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgerond vierkant te tekenen.

Pictogram Afgeronde rechthoek

Afgeronde rechthoek

Afgerond vierkant

Tekent een afgerond vierkant met een vulling waar u sleept in het huidige document. Klik op de plaats waar u een hoek van het afgeronde vierkant wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgeronde rechthoek te tekenen.

Pictogram Afgerond vierkant

Afgerond vierkant

Rechthoek, ongevuld

Tekent een lege rechthoek waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van de rechthoek wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een vierkant te tekenen.

Pictogram Rechthoek, ongevuld

Rechthoek, ongevuld

Vierkant, ongevuld

Tekent een leeg vierkant waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van het vierkant wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een rechthoek te tekenen.

Pictogram Vierkant, ongevuld

Vierkant, ongevuld

Afgeronde rechthoek, ongevuld

Tekent een lege afgeronde rechthoek waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van de afgeronde rechthoek wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgerond vierkant te tekenen.

Pictogram Afgeronde vierkant, ongevuld

Afgerond vierkant, ongevuld

Afgerond vierkant, ongevuld

Tekent een leeg afgerond vierkant waar u in het huidige document sleept. Klik op de plaats waar u een hoek van het afgeronde vierkant wilt plaatsen en sleep naar de gewenste grootte. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgeronde rechthoek te tekenen.

Pictogram Afgerond vierkant, ongevuld

Afgerond vierkant, ongevuld