Rechthoeken

Met 'Werkbalken aanpassen' kunt u de werkbalk Rechthoeken toevoegen.

Afgeronde hoeken maken

Rechthoek

Tekent een gevulde rechthoek op de plaats waar u in het huidige document sleept. Klik waar u een hoek van de rechthoek wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een vierkant te tekenen.

Pictogram

Rechthoek

Vierkant

Klik op dit pictogram om een gevuld vierkant te tekenen. Klik waar u een hoek van het vierkant wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een rechthoek te tekenen.

Pictogram

Vierkant

Afgeronde rechthoek

Klik op dit pictogram om een afgeronde, gevulde rechthoek te tekenen. Klik waar u een hoek van de afgeronde rechthoek wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgerond vierkant te tekenen.

Pictogram

Afgeronde rechthoek

Afgerond vierkant

Klik op dit pictogram om een afgerond, gevuld vierkant te tekenen. Klik waar u een hoek van het afgeronde vierkant wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgeronde rechthoek te tekenen.

Pictogram

Afgerond vierkant

Rechthoek, ongevuld

Klik op dit pictogram om een ongevulde rechthoek te tekenen. Klik waar u een hoek van de rechthoek wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een vierkant te tekenen.

Pictogram

Rechthoek, ongevuld

Vierkant, ongevuld

Klik op dit pictogram om een ongevuld vierkant te tekenen. Klik waar u een hoek van het vierkant wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een rechthoek te tekenen.

Pictogram

Vierkant, ongevuld

Afgeronde rechthoek, ongevuld

Klik op dit pictogram om een afgeronde, ongevulde rechthoek te tekenen. Klik waar u een hoek van de afgeronde rechthoek wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgerond vierkant te tekenen.

Pictogram

Afgerond vierkant, ongevuld

Afgerond vierkant, ongevuld

Klik op dit pictogram om een afgerond, ongevuld vierkant te tekenen. Klik waar u een hoek van het afgeronde vierkant wilt plaatsen, en sleep om de gewenste grootte te verkrijgen. Houd Shift ingedrukt terwijl u sleept om een afgeronde rechthoek te tekenen.

Pictogram

Afgerond vierkant, ongevuld

Help ons, alstublieft!