Dia

Stelt diarichting, diamarges, achtergrond en andere opties voor lay-out in.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Pagina - Eigenschappen

Changing the Background Fill

Pagina

Hier maakt u de pagina's/dia' op. U kunt verschillende instellingen, bijv. het papierformaat, nummering en marges definiëren. De standaard voor nieuwe pagina's/dia's is er één zonder marges die precies op het scherm past.

Achtergrond

Definieer een achtergrond voor één enkele pagina of voor alle pagina's in het actieve bestand.

Tippictogram

Selecteer een achtergrond, klik op OK en klik op Ja in het dialoogvenster Paginainstellingen om de achtergrond van alle pagina's in het actieve bestand te wijzigen.