Verbindingen van op afstand

Lijst van Impress Remote beschikbare verbindingen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Markeer eerst het keuzevak Afstandbediening inschakelen – LibreOffice Impress – Algemeen.

Selecteer Presentatie - Impress Remote.

Instellingen voor verbinding met Impress Remote

Om een verbinding van op afstand te activeren:

1. Open de toepassing Impress Remote op het mobiele apparaat.

2. Open het dialoogvenster Verbinding op afstand,

3. Selecteer een apparaat in de lijst.

4. Voer de PIN-code in die wordt weergegeven door het apparaat en druk op Verbinden om een verbinding te maken.

Het apparaat en de computer zijn nu verbonden, de huidige presentatie wordt direct in de presentatiemodus geplaatst, bestuurd door het mobiele apparaat.

Om af te koppelen van een mobiel toestel

1. Open het dialoogvenster Verbinding op afstand,

2. Selecteer een apparaat in de lijst.

3. Klik Toelating van klant verwijderen.