Naar metabestand

Gebruik deze opdracht om het geselecteerde object naar een WMF-indeling (Windows Metafile Format) te converteren, die zowel bitmap- als grafische vectorgegevens bevat.

Zie de verklarende woordenlijst voor meer informatie over WMF.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kiers Vorm - Converteren - Naar metabestand (alleen LibreOffice Draw)

Open het contextmenu van een geselecteerd object en kies Converteren - Naar metabestand

Notitiepictogram

U kunt het geselecteerde object kopiëren en kies Bewerken - Plakken Speciaal en selecteer dan Metabestand uit de lijst.