Achter het object

Met deze opdracht wijzigt u de stapelvolgorde door het geselecteerde object achter het door u opgegeven object te plaatsen. De schermlocatie van het geselecteerde object blijft ongewijzigd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Vorm - Schikken - Achter het object

In het contextmenu:

Kies Schikken - Achter het object

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Start - Schikken - Achter het object.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Achter het Object

Achter het object

Selecteer een of meer objecten die u achter een ander object wilt plaatsen. Klik met de rechtermuisknop en kies Schikken - Achter het object, en klik op een object in uw dia.

note

Het rangschikken van objecten is van invloed op de stapelvolgorde van alle objecten in uw document.