Invoegen /objecten uit bestand

Hiermee kunt u het gehele bestand of bepaalde elementen uit het bestand invoegen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies

Klik op de werkbalk Invoegen op

Pictogram Dia uit bestand invoegen

Dialoogvenster Invoegen uit bestand

Zo voegt u specifieke elementen uit een bestand in:

1. Klik op het plusteken naast de bestandsnaam en selecteer de elementen die u wilt invoegen. Houd ingedrukt om elementen aan uw selectie toe te voegen, of Shift om uw selectie uit te breiden.

2. Selecteer Koppeling als u het bestand als een koppeling wilt invoegen.

3. Klik op OK.

4. Klik in het berichtvenster op Ja om de elementen passend te maken voor de dia, of op Nee om het originele formaat van de elementen te handhaven.

Koppeling

Invoegen van een bestand of enige bestandselementen als een koppeling, die automatisch bijgewerkt wordt als het bronbestand wordt gewijzigd.

Niet-gebruikte achtergronden verwijderen

Niet-gebruikte diamodellen worden niet ingevoegd.