Navigator

Opent de Navigator, waar u snel naar andere dia's kunt gaan of u tussen open bestanden kunt schakelen.

U kunt de Navigator aan de rand van uw werkruimte vastzetten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Beeld - Navigator.

Klik op de werkbalk Standaard op

Pictogram

Navigator

Tippictogram

Druk op +Shift+F5 om de Navigator te openen wanneer u een presentatie bewerkt.

Pen

Als u op dit pictogram klikt, verandert de muisaanwijzer in een pen waarmee u tijdens een presentatie op dia’s kunt schrijven. U kunt de kleur van de pen niet wijzigen.

Pictogram

Pen

Eerste

Springt naar de eerste .

Pictogram Eerste dia

Eerste

Vorige

Verplaatst één terug.

Pictogram Vorige dia

Vorige

Volgende

Verplaatst éénvnaar voren.

Pictogram Volgende dia

Volgende

Laatste

Springt naar de laatste .

Pictogram Laatste record

Laatste

Sleepmodus

Sleep dia's en benoemde objecten in een actieve dia.U kunt alleen dia's en benoemde object van een opgeslagen bestand invoegen. U kunt benoemde objecten alleen als kopies invoegen.

Pictogram

Als hyperlink invoegen

Pictogram

Als koppeling invoegen

Pictogram

Als kopie invoegen

Als hyperlink invoegen

Met deze opdracht worden dia’s als hyperlink (URL) in de actieve dia ingevoegd.

Als koppeling invoegen

Met deze opdracht worden dia’s als koppeling in de actieve dia ingevoegd.

Als kopie invoegen

Met deze opdracht wordt een kopie van een dia of benoemd object in de actieve dia ingevoegd.

Vormen tonen

in het submenu kunt u kiezen uit een lijst met alle vormen of alleen de bekende vormen. Gebruik in de lijst slepen-en-neerzetten om de vormen opnieuw in te delen. Als u de focus op een dia instelt en op de Tab-toets drukt, wordt in de gedefinieerde volgorde de volgende vorm geselecteerd.

Dia’s van de presentatie

Toont de beschikbare dia’s. Dubbelklik op een dia om deze actief te maken.

Documenten openen

Toont de beschikbare LibreOffice-bestanden. Selecteer een bestand om de inhoud, die u kunt invoegen, weer te geven.