Pagina

Hier maakt u de pagina's/dia' op. U kunt verschillende instellingen, bijv. het papierformaat, nummering en marges definiëren. De standaard voor nieuwe pagina's/dia's is er één zonder marges die precies op het scherm past.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Dia - Eigenschappen en klik dan op het tabblad Pagina

Papierformaat

Notatie

Selecteer een papierformaat dat door uw printer wordt ondersteund. U kunt ook eigen formaat maken door Aangepast te selecteren en de afmetingen in te voeren in de vakjes Breedte en Hoogte.

Breedte

Toont de breedte van het in het vak Formaat geselecteerde papierformaat. Als u het formaat Aangepast hebt geselecteerd, voer dan hier de breedte van de pagina in.

Hoogte

Geeft de hoogte van het geselecteerde papierformaat weer in het vak Opmaak. Wilt u een Aangepast formaat definiëren, voer dan hier een hoogte in.

Staand

Paginarichting is verticaal.

Liggend

Paginarichting is horizontaal.

Papierlade

Selecteer de papierlade voor uw printer.

Tippictogram

Als u in uw document verschillende papierformaten gebruikt, kunt u voor elk formaat een andere papierlade selecteren.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.

Marges

Specificeer de afstand tussen de rand van de afgedrukte pagina en het afdrukbare gedeelte.

Links

Voer de afstand tussen de linkerrand van de pagina en de gegevens in. U kunt het resultaat in het voorbeeldvenster zien.

Rechts

Voer de afstand tussen de rechterrand van de pagina en de gegevens in. U kunt het resultaat in het voorbeeldvenster zien.

Bovenkant

Voer de afstand tussen de bovenrand van de pagina en de gegevens in. U kunt het resultaat in het voorbeeldvenster zien.

Onderkant

Voer de afstand tussen de onderrand van de dia en de gegevens in. U kunt het resultaat in het voorbeeldvenster zien.

Notatie

Specificeer de opmaak voor paginanummering.

Object aanpassen aan papierformaat

Verkleint de schaal van de objecten en de grootte van het lettertype op de pagina zodat zij worden afgedrukt op het geselecteerde papierformaat.